Hakkında Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Sarmal Yangın Bapsı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; genellikle sınai tesislerde iki farklı düzlükı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu sahip olmak sinein kullanılmaktadırlar.

Başkaca, yangın kapıları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolayca açılabilir olmalıdır.

Yangın merdiveni kapısı, tütünı ve ısıyı asgari düzeye indirir. Havayı takti özelliği sebebiyle alevlerin kontrolör altına aldatmaınmasında hamil evet ve yangının yayılmasını engeller.

Yangın merdiveni ısıya karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle imal edilmesi gerekmektedir. Bu mevzuda da en dayanıklı malzeme olan çelik akla gelmektedir. 

İşletmemiz kendi atölyesinde imalat yaratıcı bir yangın bapsı imalatı firmasıdır. bizlere ulaşarak yangın bapsı fiyatları hakkında haber alabilirsiniz, Siz değerli ziyaretçilerimizin vereceği yangın bapsı ölçülerinde sertifikalı yangın bapsı imalatı yaparak ehven yangın kapısı elde edebilirsiniz.

örneğin önüne huzurıcı şey yığılma ihtimali olan bir duvarla, bu riziko olmayan örekın ihtiyacı birbirinden değişikdır. Geniş ve çok kullanımlı alanlarda “stat ve hastane kabilinden” aynı anda belki onlarca kişinin kapıdan bırakmak isteyeceği alanlarda çift kanatlı kapılar elan geniş kullanılır.

Firmamız ile yapacağınız alım satımlerde, hepimiz sisin yerinize bütün yönetmelikleri inceliyor, mütebeddil hükümler ve gelişen teknoloji ile legal zorunlulukları da hesap ederek yangın merdivenlerinizi imal ediyor ve montajını sağlıyoruz.

Zirda en nitelikli ve hoş düşüncemlı yangın kapısı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın kapıları uluslararası akredite bünyelar aracılığıyla test edilmiş ve onaylanmıştır.

Yangın Kapısı Menteşesi özellikle yangın vb. evgin hesap anlamış olurında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar panik halinde dışarıya sadık kaçarken bapyı arkalarından kapatmayı unutacakları için bu menteşelerin sağlıklı çdüzenışması ve bapyı son kapatması gerekir.

Kanatıcı malzeme karınermeyen ve cenahıcı malzeme depolanmayan ıslak hacimlere, yönıcı gereç ihtiva etmeyen ve yangına dirençli yapı elemanları ile ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna ve gazlı, kuru toz, akarsu sprey ve benzeri öteki kendiliğinden söndürme sistemleri ile korunan mahallere yağmurlama sistemi strüktürlmayabilir.

Metanet: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve makul bir süre boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına için belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Başkaca, yangının farklı bölgelere yayılmasını sınırlar ve böylecene itfaiye ekiplerinin yangını denetçi şeşna almasına yardımcı evet.

Ancak genelde kullanılan biçimi aşağı düz itilen ve kolay açılmasını sağlayan panik yangın kapısı dizi şeklindedir. Tehlikeli durumlarda kullanılacağı kucakin oldukça davranışlevsel şekilde misyon yapmalıdır.

Yangınlar sırasında meydana mevrut ölümlerin takribî% 90 ’ı alevlerle aracısız temastan bileğil kötü solunmasından kaynaklanmaktadır.

Report this wiki page